top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Jesus Kecewa Tidak Jatuhkan RANDOM JACKPOT SCR888 BARU 918KISS

Pengurus Manchester City, Pep Guardiola secara peribadi telah meminta maaf kepada Gabriel Jesus kerana tidak membenarkan pemain tersebut mengambil sepakan penalti ketika Manchester City seri tanpa jaringan menentang Liverpool awal pagi tadi.

Dalam aksi Liga Perdana Inggeris yang berlangsung di Anfield, kedua-dua pasukan saling berbalas serangan dengan The Citizens dilihat mempunyai lebih banyak peluang untuk menjaringkan gol. Liverpool boleh dikatakan bernasib baik kerana beberapa kesalahan yang dilakukan Virgil van Dijk dan Dejan Lovren dalam kotak penalti tidak dihukum pengadil perlawanan.

918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia

Walaupun berada di tangga teratas Liga Perdana Inggeris ketika ini, Manchester City kini berkongsi mata dengan Chelsea dan Liverpool yang mana masing-masing memiliki 20 mata selepas 8 perlawanan.

Ketika bercakap kepada pemberita selepas tamat perlawanan, Guardiola berkata beliau akan memohon maaf kepada Jesus atas kejadian tersebut.

"Ketika sesi latihan setiap hari, saya melihat Mahrez mengambil sepakan penalti berkali-kali dan ia memberikan saya keyakinan. Ini merupakan pengalaman yang bagus buat Mahrez. Saya yakin sepakan penalti Mahrez selepas ini akan masuk."

"Jesus mahu mengambil sepakan penalti tersebut. Saya memohon maaf atas apa yang berlaku kerana ia merupakan keputusan saya."

Jesus yang turut ditemuramah wartawan selepas perlawanan berakhir berkata beliau tidak gembira kerana tidak dibenarkan mengambil penalti tetapi akan tetap menyokong setiap keputusan Guardiola.918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia

"Sudah tentu saya tidak gembira. Sama seperti Mahrez, saya juga berlatih mengambil sepakan penalti."

"Saya mahu mengambil sepakan penalti tersebut, saya sangat yakin. Saya tidak gembira apabila jurulatih tidak membenarkan saya mengambilnya. Walau bagaimanapun, perkara paling penting sekali adalah kami tidak tewas perlawanan tadi."

"Pep ada bercakap dengan saya. Ini merupakan sebahagian daripada bola sepak, perkara macam ini akan berlaku. Saya akan tetap menyokong Mahrez sekiranya jurulatih memilih beliau lagi."

Dapatkah Gabriel Jesus mengambil sepakan penalti seterusnya sekira jatuhkan RANDOM JACKPOT dalam SCR888 918KISS? Mari cuba luck anda sekarang! Kunjungi LAMAN SENARAI PEMENANG kami untuk rujuk contoh-contoh CUCI terkini kami!

Register dengan kami sekarang! SCR888 BARU 918KISS! Nombor 1 Online Casino Malaysia!


(Sumber - The Sukan)

3 views0 comments
bottom of page