top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Xavi: Arthur Berjaya Jatuhkan RANDOM JACKPOT dalam SCR888 BARU 918KISS macam saya!

Legenda Sepanyol, Xavi Hernandez menyamakan corak permainan yang ditunjukkan pemain tengah Barcelona, Arthur dengan dirinya sendiri dan percaya pemain tersebut mempunyai potensi yang besar untuk berjaya.

Xavi yang kini berkelana di Qatar untuk beraksi dengan kelab Al-Sadd, merupakan pemegang rekod RANDOM JACKPOT dalam SCR888 BARU 918KISS bagi penampilan paling banyak untuk Barcelona. Beliau juga memenangi pelbagai trofi sepanjang 17 tahun mewakili kelab tersebut.918Kiss Malaysia | SCR888 Baru
918Kiss Malaysia | SCR888 Baru

Arthur merupakan pembelian musim panas Barcelona dan tiba dari Gremio dengan yuran perpindahan dianggarkan berjumlah €31 juta. Di peringkat antarabangsa pula, beliau sudah berjaya mengutip cap antarabangsa pertamanya hujung tahun lepas ketika dipanggil untuk mewakili Brazil bagi pusingan kelayakan Piala Dunia 2018.

Walaupun terpaksa menghadapi persaingan yang sengit di bahagian tengah Barcelona, Arthur telah melakukan 11 penampilan dalam semua pertandingan musim ini dan berjaya jatuhkan RANDOM JACKPOT dalam SCR888 BARU 918KISS membantu Barcelona menduduki tangga teratas dalam La Liga dan juga teratas dalam kumpulan B Liga Juara-Juara Eropah.

Selepas melihat kemampuan Arthur beraksi di atas padang, Xavi percaya pemain berusia 22 tahun itu berupaya menghadirkan lebih banyak kejayaan kepada Barcelona pada masa yang akan datang.918Kiss Malaysia | SCR888
918Kiss Malaysia | SCR888

"Saya seperti melihat diri sendir apabila menonton Arthur beraksi melalui kaca televisyen."

"Beliau seorang yang cepat berfikir. Arhtur mempunyai kebolehan natural dan paling penting, beliau masih mempunyai ruang untuk menjadi lebih baik melalui latihan."

"Arthur sudah pon matang sebagai seorang pemain dan saya melihat beliau masih mempunyai potensi yang belum lagi diserlahkan."

"Perkara paling mustahak ketika perlawanan adalah untuk tidak sekali-kali kehilangan bola dan Arthur berjaya keluar dari situasi sukar dengan begitu senang. Beliau juga mempunyai personaliti yang kuat untuk jatuhkan RANDOM JACKPOT dalam SCR888 BARU 918KISS."

Namun begitu, Xavi mahu peminat Barcelona memberikan lebih masa dan ruang kepada pemain-pemain baru bagi membolehkan mereka mempamerkan kualiti yang sebenar.

"Arthur memerlukan sekurang-kurangnya 20 perlawanan untuk menunjukkan kemampuan beliau yang sebenar."

"Beliau mempunyai kebolehan menendang bola yang agak bagus dan akan memberikan lebih banyak sumbangan kepada pasukan sebaik sahaja beliau memperoleh keyakinan."

"Lihat Eric Abidal sebagai contoh. Ketika beliau mula-mula tiba di Barcelona, Abidal hanya melakukan beberapa perkara sahaja dengan betul."


918Kiss Malaysia | SCR888 Baru
918Kiss Malaysia | SCR888 Baru

"Tetapi melalui kerja keras dan dedikasi ketika latihan, Abidal menjadi pemain pertahanan terbaik di dunia dalam SCR888 BARU 918KISS"

"Tiada perkara yang akan datang dengan mudah apabila anda bermain untuk kelab seperti Barcelona. Untuk bermain dengan Barcelona, anda perlu melalui ujian paling sukar dalam karier anda."

"Untuk beraksi dengan Barcelona, anda perlu melakukan sekurang-kurangnya 200 perkara yang anda tidak pernah lakukan di kelab lama dahulu."

Dapatkah Arthur menolong pasukannya utk menjuarai Liga Sepanyol 2018/2019 seperti dia jatuhkan RANDOM JACKPOT dalam SCR888 BARU 918KISS? Jom cuba luck anda sekarang!

Kunjungi Laman Senarai Pemenang kami untuk rujuk contoh-contoh CUCI terkini kami!

Register dengan kami sekarang! SCR888 BARU 918KISS! Nombor 1 Online Casino Malaysia!

(Sumber - The Sukan)

7 views0 comments

Comentários


bottom of page