top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Cara Jatuh Random Jackpot 918Kiss Malaysia


918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia

Random Jackpot? Kali ini kami akan beri tip bagaimana nak menang random jackpot berkali-kali dan bukannya sekali.

Nampak pelikkan menang random jackpot berkali-kali? Tapi bagi saya tak pelik, sebabnya saya dah kena Random Jackpot 2 kali dalam masa seminggu.  Nak tahu rahsianya? Saya akan bongkar rahsia bagaimana nak menang Random jackpot SCR888 kali ini.

Untuk menang random jackpot ini, anda sepatutnya kena kalah bet dahulu. Seperti agent scr888 sendiri yang pecah rahsia, kena kalah dulu baru boleh menang. Di sini apa yang saya ingin nyatakan, menang jackpot anda kena ada modal yang besar juga. Cuba ikut langkah-langkah yang saya berikan di bawah,

1. Kena ada modal dan semestinya kalah dahulu, tak kira banyak atau sedikit. Contoh; (Anda deposit RM100 pada agent 1, selepas main anda kalah. Di sini anda jangan pergi pada agent 2 dan main scr888 pada agent 2, stay pada agent 1 sehingga anda kena random)

2. Untuk mengenal random jackpot yang mana mahu menjatuhkan randomnya, anda kena lihat pada nilai random yang terdapat pada satu-satu games yang ada pada SCR888. Kebiasanya, random jackpot yang akan mudah jatuh apabila nilai random jackpot tersebut bernilai RM1700 hingga RM4000. Jika random jackpot tersebut lebih tinggi nilai daripada RM4000, jangan main pada games tersebut.Nilai random jackpot akan kembali pada nilai RM1000 setelah ianya jatuh.

3. Perhatikan setiap games yang ada random jackpot, jika nilai pada random jackpot tersebut berubah dengan nilai atau nilainya naik dengan kelajuan yang pelik, games tersebut 100% akan menjatuhkan random jackpotnya. Tetapi, jatuhnya random tersebut tidak dapat kita jangka ianya akan mengena pada anda atau orang lain. Yang pastinya, random akan jatuh. Kena tahu signal di sini. p/s random tidak akan jatuh pada new player, ini yang pasti.  4. Jika anda telah dan pernah menang random jackpot dan nak menang lagi,anda boleh beralih pada agent yang lain. Jangan bermain di tempat yang sama di mana anda menang random jackpot. Syaratnya jangan main mengunakan telefon yang sama dengan telefon yang anda pernah menang jackpot,cuba telefon lain atau cuba guna PC ataupun laptop untuk main.

Tip di atas adalah atas pengalaman saya yang menang random jackpot pada bulan ini sebanyak 2 kali masing-masing bernilai RM3300 dan RM2200. Yang pasti jika anda kena random jackpot,telefon anda akan JEM sekejap atau hang sekejap di mana button spin dan button back tidak berfungsi kira-kira 10 saat sebelum munculnya RANDOM JACKPOT SCR888.

711 views0 comments

Comments


bottom of page