top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Cara Mudah Menang Random Jackpot 918Kiss/SCR888


918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia

Tak sempat nak screenshot random,cuma sempat screenshot nilai balance dan games yang kena random. Anda nak menang 918kiss / SCR888 Random Jackpot ,anda dah kena sekali Random Jackpot,anda nak menang lagi Random Jackpot, Kali ini kami akan beri tip bagaimana nak menang random jackpot berkali-kali dan bukannya sekali.

Nampak pelikkan, Menang Random Jackpot berkali-kali,tapi bagi saya tak pelik. Sebabnya saya dah kena Random Jackpot 2 kali dalam masa seminggu. Nak tahu rahsianya, akan saya bongkar rahsia bagaimana nak menang Random jackpot 918kiss / SCR888 kali ini.

Untuk menang random jackpot ini, anda sememangnya kena kalah bet dahulu,seperti saya sendiri hampir RM1000 kalah selepas tu baru kena random jackpot. Seperti yang agent scr888 sendiri yang pecah rahsia, kena kalah dulu boss,baru boleh menang. Di sini apa yang saya ingin nyatakan, untuk menang jackpot anda kena ada modal yang besar juga. Cuba ikut langkah-langkah yang saya berikan di bawah,


918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia

Kena ada modal, dan semestinya kalah dahulu tak kira banyak atau sedikit jangan beralih kepada agent lain setelah anda kalah pada agent 1. Contoh; ( anda deposit RM100 pada agent 1, selepas main anda kalah. Di sini anda jangan pergi pada agent 2 dan main 918kiss / SCR888 pada agent 2, stay pada agent 1 sehingga anda kena random) Untuk mengenal random jackpot yang mana mahu menjatuhkan randomnya, anda kena lihat pada nilai random yang terdapat pada satu-satu games yang ada pada SCR888. Kebiasanya, random jackpot yang akan mudah jatuh apabila nilai random jackpot tersebut bernilai RM1700 hingga RM4000. Jika random jackpot tersebut lebih tinggi nilai daripada RM4000, jangan main pada games tersebut.Nilai random jackpot akan kembali pada nilai RM1000 setelah ianya jatuh.Perhatikan setiap games yang ada random jackpot, jika nilai pada random jackpot tersebut berubah dengan nilai atau nilainya naik dengan kelajuan yang pelik, games tersebut 100% akan menjatuhkan random jackpotnya. Tetapi, jatuhnya random tersebut tidak dapat kita jangka ianya akan mengena pada anda atau orang lain.


Yang pastinya, random akan jatuh. Kena tahu signal di sini. p/s random tidak akan jatuh pada new player, ini yang pasti.Jika anda telah dan pernah menang random jackpot dan nak menang lagi,anda boleh beralih pada agent yang lain. Jangan bermain di tempat yang sama di mana anda menang random jackpot. Syaratnya jangan main mengunakan telefon yang sama dengan telefon yang anda pernah menang jackpot,cuba telefon lain atau cuba guna PC ataupun laptop untuk main. Tip di atas adalah atas pengalaman saya yang menang random jackpot pada bulan ini sebanyak 2 kali masing-masing bernilai RM3300 dan RM2200. Yang pasti jika anda kena random jackpot,telefon anda akan JEM sekejap atau hang sekejap di mana button spin dan button back tidak berfungsi kira-kira 10 saat sebelum munculnya 918kiss / SCR888 RANDOM JACKPOT.


Jom jatuhkan Random Jackpot sekarang dengan BONUS BESAR untuk member baru yang register di laman web kami! Member BARU dapat tebus 50% Welcome Bonus! Kunjungi LAMAN SENARAI PEMENANG kami untuk rujuk contoh-contoh CUCI terkini kami!Register dengan kami sekarang hanya tekan butang WhatsApp Atau Telegram di bawah! SCR888 BARU 918KISS Malaysia!183 views0 comments

Comments


bottom of page