top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Cassano Mengesyorkan Menjual Icardi


918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia

Inter Milan dinasihatkan untuk menjual Mauro Icardi dan sebaliknya, merampas Gonzalo Higuain dari AC Milan. Cadangan ini dibuat oleh bekas striker Inter Antonio Cassano. Sejak Oktober lalu, Inter cuba memanjangkan kontrak Icardi. Mereka dilaporkan mahu menjamin kapten itu daripada mengejar sejumlah gergasi Eropah seperti Chelsea dan Real Madrid. Tetapi proses memanjangkan kontrak ini tidak berjalan lancar. Baru-baru ini ejen dan isteri Icardi, Wanda Nara berkata ia jauh dari perjanjian dengan Inter Milan mengenai kontrak baru suami itu.

Ia bukan rahsia jika Cassano tidak suka Icardi. Angka yang bersara dari medan hijau mendesak Inter untuk segera menjual Icardi. “Jika saya mempunyai tongkat, saya akan membawa Higuain dari Milan dan meletakkannya di dalam skuad Inter untuk menggantikan Icardi,” kata Cassano kepada sports betting malaysia.


“Pipita [Higuain] adalah juara hebat, saya memberitahu Icardi jika dia mahu pergi, maka selamat tinggal dan mempunyai pengembaraan yang baik,” katanya.

Situasi Higuain sama dengan Icardi, Higuain sendiri kini sedang mengalami kekacauan di Milan. Pemain yang dipinjam dari Juventus dilaporkan disasarkan oleh Chelsea. Higuain dikatakan mahu meninggalkan Rossoneri pada bulan Januari, atau lebih cepat daripada tempoh pinjaman yang sepatutnya berakhir pada akhir musim. Keinginan Higuain untuk meninggalkan San Siro disahkan oleh allenatore Milan, Gennaro Gattuso. Walaupun dia mendakwa dia masih memerlukan Higuain, Gattuso mengesahkan bahawa pada masa ini keputusan itu berada di tangan pengebom Argentina.918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia


Inter Milan Teruskan Perundingan Kontrak Baru Mauro Icardi

Kelab kelab Serie A, Inter Milan tidak berputus asa untuk melanjutkan kontrak Mauro Icardi. Benteng La Beneamata dilaporkan akan mengadakan rundingan dengan agen pemain minggu depan. Sejak Oktober lalu, Inter Milan telah mengesahkan bahawa mereka cuba untuk melanjutkan kontrak Icardi. Mereka dilaporkan mahu menjamin kapten itu daripada mengejar sejumlah gergasi Eropah seperti Chelsea dan Real Madrid.

Tetapi proses memanjangkan kontrak ini tidak berjalan lancar. Baru-baru ini ejen dan isteri Icardi, Wanda Nara berkata ia jauh dari perjanjian dengan Inter Milan mengenai kontrak baru suami itu. Tetapi dilaporkan oleh Matlamat Antarabangsa, Inter tidak hanya menyerah. Mereka dilaporkan tidak lama lagi akan mengadakan rundingan lanjut dengan Wanda Nara dalam masa terdekat.


Menurut laporan sbobet malaysia, Inter Milan dilaporkan menjemput Wanda Nara untuk bertemu. Mereka dilaporkan akan bertemu pada hari Selasa (1/15). Kali ini, Inter Milan akan menghantar wakil terbaik mereka untuk berunding dengan Nara. Mereka adalah pengarah Inter Sports, Piero Ausilio dan Giuseppe Marotta. Inter sendiri dikatakan optimistik bahawa ia boleh mencapai kemajuan positif pada pertemuan ini, kerana mereka percaya Marotta dapat membantu memecahkan kebuntuan dalam perundingan ini.

Menurut laporan yang beredar, masalah akar kebuntuan rundingan ini adalah isu gaji. Secara umum, Inter dan Icardi telah bersetuju untuk memperpanjang masa depan Icardi di Giuseppe Meazza. Mereka dilaporkan telah bersetuju untuk mengikat Icardi dengan kontrak lama di Inter Milan.


Tetapi Inter dilaporkan menawarkan kenaikan gaji kecil berbanding tempoh kontrak yang mereka tawarkan. Akibatnya, Icardi, yang diwakili oleh Nara, menolak tawaran itu dan meminta Inter untuk kembali dengan tawaran gaji yang lebih tinggi untuk suaminya.


Jom jatuhkan Random Jackpot sekarang dengan BONUS BESAR untuk member baru yang register di laman web kami! Member BARU dapat tebus 50% Welcome Bonus! Kunjungi LAMAN SENARAI PEMENANG kami untuk rujuk contoh-contoh CUCI terkini kami!

Register dengan kami sekarang! SCR888 BARU 918KISS Malaysia!

5 views0 comments

Comentários


bottom of page