top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Cara Dapat Jackpot Di 918Kiss/SCR888 Online Slots

918kiss
918Kiss


Slot SCR888 adalah yang paling terkenal dalam Tahun 2017. Untuk mengelakkan dari kekalahan yang besar, ini adalah berdasarkan dari 2 faktor berikutnya:

Modal yang KecilModal yang Besar


SCR888: Modal Kecil

Modal yang kecil maksudnya anda kena bermula main dari RM30 atau Rm50. Anda haruslah tetapkan kekalahan yang anda sanggup kalah. Kalau anda kalah dalam modal tersebut, berhenti bermain lagi dan anda boleh cuba pada hari yang lain.


Dengan model RM50 tersebut, setiap bet yang anda boleh cuba ialah RM0.50. Jadi anda ada 100 kali boleh bet dalam Slot SCR888. Peluang yang akan menang yang berlipat ganda adalah Slot SCR888 seperti Oceanking, Fishing Star, AfricanWildlife, Aladdin, Roulette, The Bull, Dragan Tiger, panda, Single Pick, triple twister, Golden Tree, dan girl.


Anda boleh cuba kesemua slot yang ada pada permainan di atas dalam model yang kecil dulu, selalunya salah satu daripada game slot diatas akan memenangkan anda. Hanya kesabaran yang perlu anda buat sebelum menemui slot yang akan memberi anda kemenangan.


SCR888: Model Besar

Ini adalah gandakan bet anda dengan nilai yang besar sepertinya modal anda adalah RM500. Setiap bet anda harus cuba ialah RM5 (100 kali boleh bet dalam Slot SCR888). Sila tetapkan kekalahan anda sebanyak RM100 untuk setiap games slot.


Amaran jika dalam setiap pusingan slot yang anda main asyik kalah, baik jangan teruskan lagi. Kemungkinan pada hari tersebut luck anda tiada.


Tips: Bermula main dengan Modal yang Kecil, agaknya RM50, kalau dah mendapat salah satu game slot dalam SCR888 akan memenangkan, anda boleh terus cuba modal yang besar dalam hari yang sama.

50 views0 comments

Comments


bottom of page