top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Masa yang terbaik untuk main XE88

Xe88 Zombie Grave
Xe88 Zombie Grave

Zombie Grave adalah salah satu slot game yang menyeramkan di dalam XE 88 games, yang diilhamkan oleh undead! Permainan ini mempunyai pemandangan latar belakang yang menggerunkan dengan langit hijau berkabut dan di tempat kejadian kuburan yang dimandi dalam cahaya bulan. Terdapat pokok hitam, salib dan batu nisan yang bergerak lambat lalu untuk mewujudkan sensasi bergerak melalui tanah perkuburan.


Gulungan itu duduk di tengah-tengah layar yang dipenuhi dengan gambar-gambar labu, batu nisan, kapak yang dipenuh darah dan air dalam gelas yang penuh dengan bola mata terapung.


Zombie Grave Online Slot Game In XE 88 Malaysia

Anda boleh dapat XE 88 games download link di laman web Kiss918my untuk dapatkan XE 88 ID dan memainkan Zombie Grave slot di dalam XE 88 games. Dalam XE 88 juga terdapat games yang lain-lain. 


Terima kasih kepada XE 88 casino, peminat zombie kini boleh menikmati permainan Zombie Grave Slot dan anda juga ada permainan yang menarik untuk dimainkan.

XE 88 Malaysia yang menikmati isu-isu yang menyeramkan untuk menikmati reka bentuk Zombie Grave slot game ini. Pelbagai gambar aneh disatukan dengan beberapa ciri menarik untuk membuat slot agak unik.


Cara untuk Memain Zombie Grave Slot Di XE 88 Malaysia Dan XE 88 Bonus.

Sebelum anda bermain permainan Zombie Grave Slot dengan wang, anda perlu dapatkan XE 88 download link di laman web Kiss918my untuk dapatkan XE 88 games ID login dulu,seterusnya anda harus mengetahui cara bagaimana memain untuk menang dan bonus Zombie Grave Slot dalamnya dulu . Ini akan membolehkan anda mengelakkan kesilapan dalam kawalan dan tidak kehilangan wang. Peratusan teori kembali ke pemain adalah 93.22%.


Zombie Grave Alerts mencetuskan ciri Pick Spins Percuma di mana pemain diberi peluang untuk memilih salah satu Pemberitahuan Zombie Grave untuk mendedahkan salah satu dari 3.

Ciri yang telah dimenangi dan jumlah permainan percuma yang akan mereka terima. Pemilihan ciri pertama ialah Gold Rush! Jika anda mendapat ciri ini, anda akan diberi ganjaran.

Dengan 12 putaran bebas, di mana Gold Nuggets boleh muncul di mana-mana di gulungan dan bukan hanya pada gulungan 2 dan 4 seperti dalam permainan asas. Mendapatkan 3 atau lebih banyak membayar tambahan.


Tanda akan mencetuskan 12 lagi putaran bebas. Ciri kedua ialah Gold Fever! Apabila dicetuskan, ciri ini mempunyai 5 putaran bebas dan termasuk gulungan emas. Di mana-mana sahaja.

Gelung keseluruhan dipenuhi dengan Golden Nuggets semasa mod putaran bebas. Ciri ini boleh diulang.


Terakhir, Strike it Lucky! Bonus mendedahkan 5 duit syiling emas. Pilih lombong untuk mendedahkan simbol bonus. Pilihan tambahan boleh disediakan dengan setiap lombong yang mendedahkan tambahan simbol bonus. mempunyai rasa yang sama seperti ciri-ciri yang paling wild. Mana-mana pemanggil akan menambah 10 lagi putaran bebas.


Sesiapa yang berminat bermain permainan slot XE 88 games Zombie Grave.Anda boleh dapat XE 88 download link di laman web Kiss918my untuk dapatkan XE 88 ID dan memainkan Zombie Grave slot di dalam XE 88 games. Dalam XE 88 apk juga terdapat games yang lain-lain.


Cara untuk Menang Zombie Grave Slot Di XE 88 Malaysia Dan XE 88 Bonus.


Zombie’s Hand Wild

Muncul pada gelendong ke-3 dan mengubah simbol tinggi yang disusun dan simbol rendah di zon infestasi menjadi wild symbol . Pengganti bagi mana-mana simbol lain kecuali untuk scatter. Kunci pada gelendong ke-3 semasa putaran bebas.


Iinfestation Zone

Adalah zon di mana simbol tinggi yang disusun dan simbol rendah boleh menjadi 1 blok ke setiap arah dari tangan wild zombie.


Scatter & Freespin

Scatter muncul pada reel pertama, ke-3 dan ke-5, dan 3 daripada mereka mencetuskan 5 putaran bebas di mana zombie menumpuk wild locks pada gelendong ke-3 pada setiap putaran.


Jackpot Symbol

5 simbol jackpot pada baris bayar yang aktif akan menjadikan jackpot anda.


Wild Symbol

Muncul mana-mana gelendong dan pengganti untuk mana-mana simbol lain kecuali Scatter.


Paylines

Winning  Combinations mesti bermula dari reel paling kiri dan simbol-simbol harus berada pada gulungan berturut-turut, kecuali Scatters.

158 views0 comments

コメント


bottom of page