top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Slot Hangat Panther Moon, 918 Kiss


918Kiss Malaysia | Kiss918 Malaysia
918Kiss Malaysia | Kiss918 Malaysia

Panther Moon menyifatkan harimau kumbang yang dalam beberapa ayat bukan satu tugas yang mudah kerana ia agak istilah misteri; ia boleh merujuk kepada pelbagai jenis kucing besar tetapi untuk tujuan kita di sini itu semua tentang harimau kumbang hitam – boleh dikatakan salah satu yang paling dikenali dan juga dikenali sebagai harimau hitam atau jaguar. Panther Moon adalah nama slot dalam talian ini, ia dibangunkan oleh Playtech dan ia menawarkan pemain putaran percuma dan juga peluang untuk berjudi kemenangan anda; membaca untuk maklumat lanjut.


Panther Moon ialah slot lima gelendong dengan tiga baris dan sehingga lima belas paylines; ia adalah satu permainan yang berpandangan cukup dengan cara yang malap dan ungu yang pasti tentang segala-galanya. Sila semak keunguan terjuntai gulungan di bawah langit yang sama.

Panther bulan wild.Ianya terdiri pada lima simbol bernilai tinggi dan ini terdiri daripada burung hantu, anjing liar beberapa penerangan, dua bunga tropika yang indah dan rama-rama yang berwarna kuning kehijauan. (, 10, J, Q, K dan A membentuk nilai-nilai yang lebih rendah.

Panther anggun sendiri adalah simbol liar yang menggantikan untuk semua orang lain kecuali Scatter; ia juga berfungsi apa-apa kemenangan yang ia menyumbang. Scatter adalah pemandangan pantai berpantulan yang mencerminkan bulan penuh.


Slot Hangat Panther Moon Dalam SCR888 baru, 918Kiss Slot

Ciri-ciri bonus


Spins percuma

Panther bulan scatter. Ini adalah ciri yang tunggal dan untuk mencetuskan dalamnya anda akan perlu mendarat tiga atau lebih simbol scatter bulan penuh mana-mana sahaja dalam pandangan; anda akan kaya ganjaran dengan 15 putaran percuma dan berita yang benar-benar baik adalah bahawa mana-mana kemenangan akan tertakluk kepada pengganda 3x.

Nombor terhingga putaran percuma tambahan boleh dimenangi dengan berkali-kali mendarat tiga lebih simbol scatter semasa pusingan ini.


Ciri permainan Gamble

Jika anda mahu lebih banyak peluang perjudian kemudian hanya klik butang ‘Gamble’ selepas apa-apa menang; kini anda mesti cuba dan mengambil kad nilai yang lebih tinggi daripada peniaga itu untuk menggandakan wang anda. Semoga anda dapat kemenangan yang besar dari permainan Slot Panther Moon ini.


Jom jatuhkan Random Jackpot sekarang dengan BONUS BESAR untuk member baru yang register di laman web kami! Member BARU dapat tebus 50% Welcome Bonus! Kunjungi LAMAN SENARAI PEMENANG kami untuk rujuk contoh-contoh CUCI terkini kami!Register dengan kami sekarang hanya tekan butang WhatsApp Atau Telegram di bawah! SCR888 BARU 918KISS Malaysia!
78 views0 comments

Comments


bottom of page