top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Tips dan Trik Game Slot 918Kiss


918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia

Tips berikut ialah tuk casino dari 918KISS, Newtown, 12win, SCR888 , Mega888 etc. CINTA 918KISS akan ajar cara main game slot Panther moon, Highway King, Archer, Safari, Dolphin, Thai Paradise, Playtech, dan macam jenis lainnya.  Trik pun boleh digunakan tuk Fu Seng, or Three Kingdomdari SunCity. Macam-macam slot game boleh mengunakan trik ini untuk meningkatkan peluang nak menang. Berikut adalah beberapa cara untuk memenangi slot permainan 918Kiss. Saya harap anda dapat melakuka Sepenuhnya, untuk mencari Syarikat atau Ejen 918Kiss. Kami Cadangkan bermain dalam syarikat atau Ejen yang Terbukti Membayar, jangan anda kean tipu (kencing).

6 cara Menang Game Slot 918Kiss :


1.Buka slot game yang biasanya anda mainkan atau kena tanya beberape rakan tuk tau permainan yang biasa mereka mainkan.

2.Sebelum start main, ambil masa dua atau tiga minit agar melihat semua slot games demi meninjau semua slots yang boleh dimainkan. Jangan lah terus login dan main.

3.Peluang nak menang pada progressive jackpot adalah kurang, karena              sebahagaian daripada kredit member akan dipakai guna menaikkan amount  kemenangan progressive jackpot.  Kami menasihatkan supaye main jackpot biasa saje, tetapi jika memang suke progressive jackpot, Teknik Slot menasihatkan supaye main progressive jackpot mengunakan duit kemenangan sahaja. Bukan nak menggunakan wang ringgit mula-mula.

4.Sebelum nak main, tetapkan modal dulu. Berape target menang masa hari tu. Misal, kalau mau menang 500 hari ini kemudian sudah menang 530. Bet seterusnya letak sahaja 30.  Kalau menang atau kalah, berhentilah main, jom cuci kesemuanya. Kalau tidak sampai menang 500, dalam mas sepulu minit misal kekal antara 450 hingga 490, berhentilah main, pergi cuci sahaja.

5.Kalau nak menang slot, perlu kena cakap dalam menambahkan bet pada masa yang betul. Pertama, bet setiap line perlu tetap sahaja. Cadangkan 7 line keatas. Jika satu line 0.10 maka jumlah bet ialah 0.70 tuk 7 line.  Jika kena 1 spin, naikkan line ke 0.20 – 0.40 untuk 10 spin begitu sahaja seterusnye. Care ni membolehkan kita mengambil kesempatan untuk menang besar jika ade nasib baik.

6.Bila anda rasa telah kene besar disatu slot , tukar ke slot lain. Tak bole kekal pade slot yang sama. Itulah beberape rahsia nak menang game slot. Jika Sekiranya anda keliru, anda perlu memilih sebuah syarikat dalam talian yang terbukti dapat membayar dan boleh dipercayai di Malaysia,Kami cadankan untuk bermain di Kiss918my syarikat yang sudah lama ditubuhkan di Malaysia dan mempunyai banyak pemain 918kiss, jadi anda tidak perlu bimbang,  Kerana syarikat Kiss918my telah terbukti dan ramai pemain 918kiss yang memenangi (mencuci) besar di syarikat ini.


Jom jatuhkan Random Jackpot sekarang dengan BONUS BESAR untuk member baru yang register di laman web kami! Member BARU dapat tebus 50% Welcome Bonus! Kunjungi LAMAN SENARAI PEMENANG kami untuk rujuk contoh-contoh CUCI terkini kami!Register dengan kami sekarang hanya tekan butang WhatsApp Atau Telegram di bawah! SCR888 BARU 918KISS Malaysia!1,794 views0 comments

Comments


bottom of page