top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Tips Jatuh Random Jacpot 918Kiss

Updated: Sep 19, 2023


918Kiss Malaysia | Kiss918 Malaysia
918Kiss Malaysia | Kiss918 Malaysia

Saya ialah seorang pemain 918kiss yang telah deposit beribu-ribu ringgit dalam permainan ini. Jadi saya tahu tentang peluang-peluang untuk kena jackpot dalam 918kiss. Saya nak berkongsi bersama anda tentang tips dan teknik yang anda boleh guna untuk meningkatkan kadar peningkatan pencapaian jackpot semasa bermain 918kiss. Jackpot hanya diberi kepada pemain-pemain besar?


Bukan! Semua jackpot adalah dibagi secara rawak. Semua pemain tak kira besar atau kecil mempunyai kadar pencapaian jackpot yang sama. Jadi, satu cara untuk meningkatkan kadar pencapaian anda adalah untuk main lebih banyak pusingan kerana kebarangkalian untuk anda kena jackpot akan meningkat. Contohnya, apabila saya kena jackpot dalam 918kiss, setiap kali juga ialah selepas bermain beberapa jam dan beberapa ribu pusingan. Ini sudah buktikan bahawa semakin banyak pusingan yang anda main, semakin tinggi peluang anda untuk kena jackpot. Selepas menganalisis, Ini ialah teknik yang menunjukan hasil yang paling berkesan.

Patutkah saya taruh besar atau kecil?

Sebenarnya untuk kena jackpot, bertaruh besar atau kecil tidak menjejaskan peluang untuk capai jackpot anda. Ini disebabkan jackpot memang dibagi secara rawak dan walaupun anda bertaruh RM 5 atau RM 0.05 setiap spin, peluang untuk mendapat jackpot ialah sama. Sebaliknya kalau anda bertaruh besar, nilai jackpot yang anda menangi ialah lebih tinggi. Ini ialah satu-satunya hubungan antara nilai pertaruhan dan jackpot. Kalau anda tidak memiliki modal yang besar, saya rekomen bertaruh kecil-kecil sudah cukup kerana walaupun anda tidak menang besar tetapi peluang untuk anda kena jackpot jadi lebih tinggi.

Adakah game berlainan mempunyai peluang jackpot yang lebih tinggi?

Dalam pandangan saya, tiap-tiap game dalam 918kiss mempunyai kadar pencapaian jackpot yang sama. Saya mencadangkan supaya anda bermain game yang anda suka dalam 918kiss kerana tiada wujudnya perkara sebagai game berlainan mempunyai kadar pencapaian jackpot yang lebih tinggi.


918Kiss Malaysia | Kiss918 Malaysia
918Kiss Malaysia | Kiss918 Malaysia


ID / Agen tiada luck?

Perkara yang selalu berlaku ialah pemain 918kiss yang menuduh ID dan agen mereka tidak mempunyai tuah. Saya ingin membongkarkan isu ini bahawa memang tiada ID atau agen yang lebih tuah. Semua ID dalam 918kiss mempunyai peluang yang sama untuk kena jackpot. Lepas mencuba banyak ID dalam 918kiss, saya boleh membuat kesimpulan bahawa semua ID mempunyai peluang menang yang sama. Semua ID pun sama je, paling penting agen anda tak akan kencing. Agen 918kiss yang boleh dipercayai boleh cari di sini.

Saya harap bahawa dengan berkongsi part 1 ini, anda semua boleh mendapati tentang pengetahuan peluang kena jackpot dan cuba menggunakan tips dan teknik yang saya sudah jelaskan. Sila baca part 2 untuk dapatkan lebih tips jackpot 918Kiss! Kalau anda ingin update terkini, sila isi borang di bawah! Kita akan SMS bila ada tips yang baru!


Jom jatuhkan Random Jackpot sekarang dengan BONUS BESAR untuk member baru yang register di laman web kami! Member BARU dapat tebus 50% Welcome Bonus! Kunjungi LAMAN SENARAI PEMENANG kami untuk rujuk contoh-contoh CUCI terkini kami!


Register dengan kami sekarang hanya tekan butang WhatsApp Atau Telegram di bawah! SCR888 BARU 918KISS Malaysia!918Kiss Malaysia | Kiss918 Malaysia

179 views0 comments

Comments


bottom of page