top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Tips Main 918Kiss Malaysia918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia


Tidak lambat rasanya admin mengucapkan Selamat Tahun Baru pada anda semua.Untuk tahun ini,tip bermain slot yang pertama yang akan saya berikan pada anda adalah tip bermain slot 918kiss.

Ada daripada pembaca di blog ini yang request pada admin untuk memberi tip-tip bermain slot 918kiss.Pembaca tersebut telah kalah sebanyak RM25k sepanjang beliau bermain slot 918kiss. Bagi admin,pembaca tersebut telah bermain terlalu mengikut nafsu untuk menang besar.Tip kali khas untuk anda,dan semoga anda membacanya.

Untuk bermain 918kiss dan memang jackpot,ianya sebenarnya tidak memerlukan modal yang besar seperti pembaca tersebut. Apa yang paling penting dalam bermain slot 918kiss ini adalah mengenai id 18kiss tersebut.Jika id 918kiss anda ada luck,dengan hanya deposit RM20 anda boleh menang random jackpot dan begitulah sebaliknya.

Seperti pembaca tersebut,bagi admin id yang anda main itu memang tidak ada luck lansung.Admin sarankan anda bermainlah dengan agent lain untuk mendapat id yang baru.Selain itu,dengan sedikit teknik dan dicampur dengan luck id tersebut anda boleh menang jika bermain dengan sabar.

Untuk tip menang random jackpot,anda tidak memerlukan bet yang besar untuk menang.Hanya dengan bet sebanyak RM0.50 pun jika ada luck,anda akan menang random jackpot tersebut.Seperti pembaca tersebut,beliau selalu bet dengan bet yang besar dan hanya dapat menang major jackpot dan jika kena free spin pun,hanya dapat RM20 dalam free spin tersebut.Ternyata id 918kiss anda tiada luck.

Untuk mengenal bila random jackpot akan jatuh,cuba cari nilai random yang bermula RM1700 hingga RM3300.Jika anda terlihat nilai random jackpot tersebut pada mana-mana slot 918kiss. Cepat-cepatlah bermain dengan nilai RM0.50 jika dengan modal kecil dan bet RM1.00 jika anda bermain dengan modal besar.

Jika anda terlihat nilai random jackpot itu berubah dengan cepat dengan kelajuan yang ganjil,peratusan untuk jatuh random jackpot adalah 100%.Namun,ianya bergantung pada luck anda,jika anda ada luck,anda akan dapat dan begitulah sebaliknya.


Jom jatuhkan Random Jackpot sekarang dengan BONUS BESAR untuk member baru yang register di laman web kami! Member BARU dapat tebus 50% Welcome Bonus! Kunjungi LAMAN SENARAI PEMENANG kami untuk rujuk contoh-contoh CUCI terkini kami!

Register dengan kami sekarang! SCR888 BARU 918KISS Malaysia!

20 views0 comments

Comments


bottom of page