top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Tips Main Ne Zha Nao Hai 918Kiss Plus

Mesin slot “Ne Zha Nao Hai” adalah 918Kiss Plus, yang berdasarkan latar belakang cerita “Nazi Naohai” dalam cerita mitos Cina yang terkenal “Feng Shen Yan Yi”. Mesin slot dengan nama yang sama seperti cerita itu dibuat. Paksi utama cerita ialah jiwa yang semua orang kenal. Tokoh Nezha, tiga putera, membunuh dunia Empayar Naga Empat Laut yang tidak membiarkan Xing Demon mengetuk ketakutan. Dia berperang tanpa takut dengan Raja-Raja Naga Empat Laut dan askar-askar dan kepiting udang, dan akhirnya menangkis Empat Raja-Raja Naga Laut,


NeZhaNaoHai 918Kiss Plus
NeZhaNaoHai 918Kiss Plus

membawa cuaca yang baik ke dunia. Permainan ini adalah karya terbaru 918Kiss Plus tahun ini, dan ia telah dilancarkan sepenuhnya di Macau!


Inovasi platform untuk memenangi harta karun!

Berbeza dengan permainan percuma bernilai tetap sebelumnya, Huantai Duobao akan memenangi pelbagai bonus mengikut situasi pertempuran pemain. Apabila 4 atau lebih logo teratai muncul semasa permainan, mereka akan memasuki hadiah pertempuran khas, yang membolehkan pemain merasakan suasana pertempuran terhadap Empat Raja-Raja Naga Laut dengan Nezha; ketika memasuki layar pertempuran, logo raksasa laut pada disk akan berkumpul ke kanan atas Dari sebelah kiri ke kanan, apabila logo Nezha muncul semula, ia akan membunuh raksasa laut yang paling hampir dengannya. Apabila logo raksasa laut yang sama berkumpul lebih banyak, Nezha akan mendapat lebih banyak bonus dengan menembak jatuh raksasa laut. Sehingga Nezha memusnahkan semua logo raksasa laut, atau apabila logo raksasa laut berkumpul untuk memerah Nezha dari jarak jauh, hadiah pertempuran khas akan berakhir. Datang dan membantu Nezha menakluk Raja Naga untuk memenangi kemenangan dan menang sehingga 100,000 kali. Bet berganda!

76 views0 comments

Comentários


bottom of page