top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Tips Menang Jusy's Farm 918Kiss Plus

Permainan mesin slot 918Kiss Plus Judy Farm menjadi semakin popular hari ini. Permainan ini berdasarkan pada tema siri televisyen yang popular yang berjalan dengan nama yang sama. Acara TV adalah rancangan realiti tentang kehidupan seorang hakim di mahkamah undang-undang, dan keputusan yang berbeza dan pelajaran kehidupan yang seseorang belajar daripada melihat orang lain berjuang melalui kebohongan dan kebenaran untuk akhirnya mendapat keadilan.


918Kiss Plus
918Kiss Plus

Jumlah permainan mesin slot yang berdasarkan siri TV semakin meningkat hari ini, dan selepas kemunculan slot X-Factor yang berjaya dalam sektor ini, 918Kiss Plus telah melakukannya dengan baik untuk dirinya sendiri. Kreativiti dalam menggabungkan perjudian dan bonus dan ciri-ciri istimewa ke dalam pameran ini akan menunjukkan bagaimana prestasi syarikat dalam hal menarik perhatian pengguna.


BAGAIMANA MELAKUKAN MESIN JUDI SLOT JUDI

Mesin slot Ladang Judy adalah salah satu ciptaan terbaru 918Kiss Plus, yang bermaksud bahawa grafik dan visualisasi adalah benar-benar terkemuka. Permainan ini dibawa ke pasaran pada tahun 2012 dan telah melakukan pekerjaan yang baik untuk memenuhi harapan orang. Mesin slot ini adalah slot cara, yang bermakna terdapat beberapa cara untuk menang, berdasarkan simbol-simbol yang muncul di gulungan. Hari ini, kebanyakan mesin slot mempunyai garisan berbayar yang berbeza supaya orang ramai boleh mengambil wagers di setiap baris dan membuat wang.


CIRI-CIRI BONUS DAN ROUNDS PERCUMA YANG DILAKUKAN DALAM PERMAINAN

Permainan ini mempunyai tiga pusingan bonus utama, masing-masing mempunyai nama unik yang berdasarkan undang-undang. Yang pertama dipanggil ‘anda membuat panggilan’. Bonus ini memberikan anda peluang untuk mengkaji semula kes dan memilih sama ada anda berfikir bahawa keputusan itu akan membuktikan terdakwa tidak bersalah atau bersalah.

Jika anda meneka dengan betul, anda akan mendapat pengganda rawak untuk skor anda. ‘Terimalah kes anda’ adalah ciri bonus di mana anda boleh menjadi defendan atau plaintif. Berjuangkan pada kemenangan dan kekayaan pada masa yang sama. Bonus ‘aturan’ adalah satu di mana anda perlu memilih daripada beberapa fail untuk mengalikan skor anda.


TENTANG JUDI’S FARM- THE SERIES TELEVISION

Judy’s Farm adalah siri televisyen yang dilihat secara meluas yang membuat debutnya pada tahun 1996. Pameran realiti menunjukkan Judith Sheindlin, hakim bersara keluarga di Manhattan. Dicalonkan untuk Emmy selama 14 tahun berturut-turut, pameran ini agak popular dan telah berjaya berjalan selama 17 tahun. Tahun ini, dengan pencalonan ke-15, pameran itu akhirnya memenangi anugerah Emmy Daytime yang pertama.


Bahagian luar biasa persembahan itu ialah Hakim Judith adalah topik perbincangan semasa dia berada di mahkamah undang-undang. Dia terkenal sebagai salah seorang hakim pengadilan keluarga terkemuka dan ketat, dan oleh sebab itu dia dipilih untuk bahagian ini. Pertunjukan telah melakukan kerja yang sangat baik, dan sekarang anda boleh menikmati versi slot siri ini.

62 views0 comments

Comments


bottom of page