top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Tips Menang Random Jackpot di 918Kiss/SCR888

Anda nak menang 918kiss/ kiss918 / SCR888 Random Jackpot ,anda dah kena sekali Random Jackpot,anda nak menang lagi Random Jackpot, Kali ini kami akan beri tip bagaimana nak menang random jackpot berkali-kali dan bukannya sekali.

Artikel ini akan memberikan panduan bagaimana nak menang jackpot SCR888. Untuk pengetahuan anda semua panduan yang bakal dikongsikan tidak menjamin 100% anda akan kena jatuh, tapi panduan ini dapat meningkatkan peluang anda untuk mendapat jackpot SCR888.

Sudah pernah kena jackpot SCR888?

918Kiss/SCR888
918Kiss/SCR888

Jackpot akan jatuh secara rawak ataupun random. Tidak kira random jackpot, minor jackpot, major jackpot mahupun progressive jackpot. Tetapi panduan ini sedikit sebanyak mencerahkan peluang anda untuk kena jackpot. Bagaimanakah caranya?


Untuk menang random jackpot ini, anda sememangnya kena kalah bet dahulu,seperti saya sendiri hampir RM1000 kalah selepas tu baru kena random jackpot. Seperti yang agent scr888 sendiri yang pecah rahsia, kena kalah dulu boss,baru boleh menang. Di sini apa yang saya ingin nyatakan, untuk menang jackpot anda kena ada modal yang besar juga. Cuba ikut langkah-langkah yang saya berikan di bawah:


Kena ada modal, dan semestinya kalah dahulu tak kira banyak atau sedikit jangan beralih kepada agent lain setelah anda kalah pada agent satu.


Contoh; ( anda deposit RM100 pada agent 1, selepas main anda kalah. Di sini anda jangan pergi pada agent 2 dan main 918kiss / SCR888 pada agent 2, stay pada agent 1 sehingga anda kena random) Untuk mengenal random jackpot yang mana mahu menjatuhkan randomnya, anda kena lihat pada nilai random yang terdapat pada satu-satu games yang ada pada SCR888.

Kebiasanya, random jackpot yang akan mudah jatuh apabila nilai random jackpot tersebut bernilai RM1700 hingga RM4000. Jika random jackpot tersebut lebih tinggi nilai daripada RM4000, jangan main pada games tersebut.Nilai random jackpot akan kembali pada nilai RM1000 setelah ianya jatuh.Perhatikan setiap games yang ada random jackpot, jika nilai pada random jackpot tersebut berubah dengan nilai atau nilainya naik dengan kelajuan yang pelik, games tersebut 100% akan menjatuhkan random jackpotnya.


Lihat nilai jackpot game yang anda main

Setiap game mempunyai pusingan jackpot yang hampir sama, kecuali game baru. Maksudnya game lama seperti Thai’s Paradise, Great Blue, Cherry Love dan lain-lain game slot mempunyai kadar pusingan jackpot yang hampir sama. Bagi game seperti ini, anda perlu perhatikan nilai jackpot game tersebut. Masa yang sangat sesuai untuk anda main game slot SCR888 tersebut adalah jika nilai jackpot masih dalam kadar RM1400 sehingga RM3000. Jika nilai game slot yang anda main melebihi RM3000, kami sarankan untuk anda tidak bermain game tersebut (khas bagi mereka yang ingin kena jackpot sahaja). Hal ini kerana jackpot tersebut hanya akan jatuh pada kadar RM10,000 sehingga RM17,000 atau lebih.


Panduan ini adalah hasil daripada pengalaman kami sendiri yang bermain game slot SCR888. Diharapkan panduan ini dapat membantu anda untuk mendapatkan jackpot pertama. Selamat mencuba dan semakan.

159 views0 comments

Yorumlar


bottom of page