top of page
  • Writer's picturePoh Lee Ong

Tips main Slot Ocean King SCR888 baru, 918Kiss


918Kiss Malaysia
918Kiss Malaysia


Permainan ini agak berbeza daripada kebanyakkan slot. Ianya bukan seperti format 3 row kali 5 reels seperti permainan slot. Dalam permainan ini, anda mempunyai meriam yang diletakkan di bawah skrin. Permainan ini boleh menampung bilangan pemain yang banyak dalam mode multiplayer. Meriam-meriam lain akan diletakkan di bahagian tepi skrin. Pada meriam tersebut, akan dipaparkan bilangan nombor yang menentukan berapa banyak yang anda ada pada masa itu. Setiap tembakan daripada meriam mempunyai nilainya tersendiri, sama juga seperti ikan mempunyai nilai yang tersendiri. Oleh itu, baki wang yang anda menang adalah daripada jumlah nilai tangkapan anda. Tambahan pula, meriam juga mempunyai pelbagai jenis dimana ia mempunyai kuasa yang berbeza.


Berbanding dengan pemandangan slot biasa, Ocean King memberi anda pandangan awal daripada semua aksinya. Skrin itu ditutupi dengan dasar laut dengan banyak benda dalamnya. Kadang kala, ia mempunyai batu karang, kapal yang ditumpaskan dan pelbagai jenis rumpai laut. Sudah tentunya, skrin itu mempunyai beberapa fungsi yang memberi kesan seperti membantu memulakan stimulasinya. Oleh itu, semasa anda bermain, anda akan selalu fokus kepada dasar laut tersebut. Kadang kala terdapat juga buih yang terapung. Tambahan lagi, terdapat benda-benda yang boleh membuatkan benda di dasar laut nampak keras. Sekarang, apabila permainan itu bermula, sekumpulan ikan yang berwarna-warni akan memenuhi skrin, di mana ikan ini akan bergerak dalam satu kelompok. Tetapi, yang susahnya, ikan yang tinggi nilainya susah untuk dicari dan mereka selalu bergerak dalam kumpulan yang lebih kecil. Benda yang lagi tinggi nilainya seperti killer whale akan berenang dengan cara dan gayanya yang tersendiri. Bunyi permainan ini cukup sesuai bagi arked kerana ianya menyeronokkan. Oleh itu, bersedialah untuk menembak skrin dan permainan akan menjadi sangat kacau-bilau dengan pelbagai aksi serentak pada satu masa.

Untuk membantu anda mendapat idea yang lebih baik, berikut adalah cara untuk bermain bersama alat pengawalnya:


Ikan:

Sudah tentunya, permainan ini tidak mempunyai simbol yang biasa yang kita boleh lihat daripada permainan slot. Akan tetapi, terdapat beberapa jenis ikan yang terapung. Mereka mempunyai nilai yang berbeza dan ini menentukan hadiah yang anda menang. Oleh itu, bagi membantu anda memahami lebih lanjut mengenai nilai-nilai ikan ini, beginilah berapa banyak nilai ikan dalam permainan ini:


Ciri Special:

Permainan ini agak menyeronokkan. Anda tembak caring anda untuk menangkap seberapa banyak ikan yang boleh. Akan tetapi, terdapat juga beberapa ciri special atau unik yang ditambahkan dalam permainan ini untuk menyeronokkan serta menarik lagi. Contohnya seperti berikut:


Bomb crab

Ini merupakan satu ciri menarik yang membenarkan pemainnya menangkap banyak dalam satu kali semasa ketam ini meletup. Selepas pemain menangkap ketam bomb, ianya meletup dan mengaut banyak hidupan laut dibawahnya. Ianya satu bonus yang menyeronokkan di mana anda boleh mendapat lebih banyak pemain, di mana letupan dalam permainan amat menerujakan.


Lightning Chain

Salah satu ciri unik permainan Slot Ocean King ini ialah rantai petir. Ini seperti permainan mini dimana anda harus menghubungkan sekali sebanyak ikan yang anda boleh. Ikan yang dibenarkan bagi ciri ini adalah Snapper, Clown Fish, Butterfly Fish, Fugu, Lionfish, Flounder, Lobster, Spearfish dan Octopus. Anda mendapat lebih banyak mata nilai untuk nombor yang ada pada ikan yang berbeza yang anda boleh hubungkan sekali.


Hurricane Fish

Ciri twister ini ialah satu gimik yang menarik. Biasanya apa yang berlaku adalah apabila pemain itu boleh mendapat ciri twister daripada ikan mereka, mereka akan mendapat ciri tersebut dan boleh menangkap ikan di sekitarnya. Sudah tentunya, ini memberikan pemain lebih banyak mata nilai. Walaubagaimanpun, ada yang tidak mempunyai ciri ini. Mereka adalah seperti berikut: Devilfish, Shark, Killer Whales, Humpback Whales dan Bomb Crabs. Devilfish, Shark, Killer Whales, Humpback Whales dan Bomb Crabs.


Konklusi

Seperti mana yang disebutkan, permainan ini adalah satu benda yang baharu. Slotsnya amat menyeronokkan. Akan tetapi, mereka mengikut satu asas mekanik, dan pada satu masa, dengan inovasi mereka, kita mungkin akan bosan. Oleh itu, untuk menghargai permainan seperti Oceanking, amatlah ketagih. Permainan ini berwarna-warni dan secara visualnya menarik. Apabila anda bermula, anda akan perasaan yang ianya agak bagus, dan kesukaran untuk menangkap ikan memberi peluang bagi anda untuk meninggalkan permainan ini.


Jom jatuhkan Random Jackpot sekarang dengan BONUS BESAR untuk member baru yang register di laman web kami! Member BARU dapat tebus 50% Welcome Bonus! Kunjungi LAMAN SENARAI PEMENANG kami untuk rujuk contoh-contoh CUCI terkini kami!

Register dengan kami sekarang! SCR888 BARU 918KISS Malaysia!

80 views0 comments

Comments


bottom of page